Per Selenius

  engelsk_flagga svensk_flagga tysk-flagga finnish-flag

per

Telefon: +46 705 26 88 85

E-Post: per.selenius(@)arkmix.com

Roger Dahlström

svensk_flagga engelsk_flagga

roger

Telefon: +46 705 57 82 99

E-Post: roger.dahlstrom(@)arkmix.com

35 års erfarenhet.

ArkMix AB är experter på omrörare inom många olika branscher och har stor erfarenhet av dimensionering och lämpliga typer av omrörare.
Med ArkMix erfarna experter med mer än 35 års erfarenhet av omrörare sätter företaget en helt ny standard i branschen.
Våra experter har mycket omfattande erfarenhet, från allra minsta laboratorieomrörare till 22 ton tunga omrörare för järnmalmsslam, impellrar från 100 mm upp till 6 000 mm diameter, axlar från 14 mm upp till 500 mm diameter och upp till 25 meter långa frihängande axlar utan bottenstödlager för volymer upp till 50 000 m3.
Vi har en nära kommunikation med våra kunder och utformar tillsammans med kunden en optimal lösning avseende både funktion och ekonomi. Detta gör ArkMix till en av marknadens mest kvalificerade leverantörer, och säkerställer lägsta möjliga livslängdskostnader och största trygghet. ArkMix har utvecklat en egen beräkningsmetod för konstruktion av den mest optimala och effektiva omröraren för den aktuella arbetsuppgiften inom många olika områden.
ArkMix moduluppbyggda omrörarkonstruktion säkerställer flexibla lösningar inom många olika områden samt korta leveranstider. Vi kan även skräddarsy omrörare för speciella material och användningsområden. Vi är stolta över hur vi servar våra kunder – specificera dina behov så tar vi fram en lösning!